23. Uluslararası Bilim Ve Gençlik Haftası Şenlik Stant Kiraları

2017/senlik-alani-formu-1-2-3x

ÜNİVERSİTEMİZCE 08-12 MAYIS 2017 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN 23. ULUSLARARASI BİLİM ve GENÇLİK HAFTASI ŞENLİK STANT KİRALARI

1. Grup : Döner (et, tavuk), Köfte, Gözleme, Sac Kavurma, Sucuk, Balık, Hamburger, Kokoreç, Arnavut Ciğeri,

Dürüm, Mantı, Çiğ Köfte, Tost, Sıcak ve Soğuk İçecekler. Stant ücreti; 1.500,00 TL.

Grup stant sayısı: 10

2. Grup : Waffle, Mısır, Meyve, Kuruyemiş, Kurabiye, Bisküvi, Çikolata Şelalesi, Meyve Suyu, Dondurma,

Sıcak ve Soğuk İçecekler. Stant ücreti; 1.000,00 TL.

Grup stant sayısı: 10

3. Grup : Fotoğraf, Takı, Kitap, Tişört, Poster, CD, Hediyelik Eşya vb. Stant ücreti; 500,00 TL.

3. Grup stant sayısı: 10

NOT:

a) Belirlenmiş kurallara hafta boyunca uyan stantlara, şenlik sonrası iade edilmek üzere 1.ve 2. Gruplar için 250,00 TL, 3.Grup için 50,00 TL stant depozitosu alınacaktır. Depozito bedeli ve Stant kirasını yatırmayanlar kura çekimine katılamayacaktır.

b) Stant bedeli ve depozito bedeli ücretleri ayrı ayrı yatırılacak ve dekontlarda kiralayan kişinin Adı Soyadı, TC Kimlik Numarası, Tüzel kişi ise vergi numarası ve Ticari Unvanı belirtilerek, Bülent Ecevit Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığının Zonguldak Ziraat Bankası Karaelmas/Zonguldak Girişimci Dinamik Şubesi nezdindeki “TR69 0001 0023 5945 0965 8551 21” Iban numaralı hesaba yukarıda yazıldığı gibi detaylı bir şekilde belirtilerek yatırılacak ve makbuzlar başvuru yerine teslim edilecektir. SKS Daire Başkanlığından sıra numarası almadan kesinlikle para yatırılmayacaktır.

c) Stant başvuruları 02/05/2017 Salı günü saat 17:00’ de sona erecektir. Bu süreden sonra kesinlikle başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuru sayısı, belirlenen stant sayısından fazla olduğu takdirde stant sahipleri kura çekimi ile belirlenecek olup kurada adı çıkmayanlara paraları iade edilecektir. Stant yerleşim düzeni kura çekimiyle belirlenecektir. Kura çekimi 03/05/2017 Çarşamba günü saat 14:00’ de Akademik yemekhanesinde yapılacaktır.

d) Şenlik programı üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.