21 Mart 2017 Pazartesi Nevruz Programı Akademik, İdari Personel ve Öğrenciler Eşliğinde Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Üniversitemizde 21 Mart Pazartesi günü Nevruz’u büyük coşkuyla kutladık. Farabi Kampüsü Spor Salonu önünde gerçekleştirilen etkinliklere katılım oldukça yoğundu. BEÜ Halk Oyunları Topluluğunun Artvin Yöresi ve Trabzon Yöresi gösterilerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Orkestralar Müdürlüğü Mehter Takımı konseri, etkinliğe renk kattı.

Üniversitemizdeki Nevruz Günü kutlamasına Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Protokol üyeleri tarafından Nevruz ateşinin yakılmasıyla birlikte Nevruz coşkusu katlanarak devam etti. Nevruz ateşinin çevresinde halay çeken öğrencilerin yanı sıra geleneksel Nevruz pilavı ikramı, kutlamalarda tam bir şölen havası yarattı. Öğrenciler davul zurna eşliğinde eğlenmeye devam ettiler.